J & J de Schippers

Even voorstellen; ik ben Jurian van Zanten 26 jaar oud en afgestudeerd informatiekundige van de Universiteit van Amsterdam. Mijn passie heeft altijd buiten de gebaande paden gelegen en ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar hoe het anders kan. Als kind van een zeilschool eigenaar in Amsterdam is het varen mij met de paplepel ingegoten en haal ik daar dan ook erg veel plezier uit. Volg onze avonturen op deze blog.

Ik ben Jet, ook 26 en grafisch design nerd. Tijdens het zeilen is er genoeg tijd voor creativiteit. Hersenspinsels afgewisseld met gedachtevriemels. Elk nieuw plekje heeft een verhaal klaar om ontdekt te worden. Recht zo die gaat, als een speer.

‘We kunnen er niet bovenover, we kunnen er niet onderdoor – nee, we moeten er dwars doorheen’

Exploring Boundaries

Brim is het ei wat wij samen gelegd hebben. Het is een creatief bedrijf waarin we de grenzen van gebaande paden verkennen. Brim kan alles zijn en heeft veel verschillende kanten. Ben je geïnteresseerd in wat Brim voor jou kan betekenen neem dan een kijkje op deze website www.brim-work.com. Je kan natuurlijk ook altijd een mailtje sturen om te vragen wat wij voor jou kunnen betekenen. Van design tot zeilles van websites tot concept building we zijn van alle markten thuis. Neem contact op!